Mutfağımız Hijyen ve Sağlık Dolu
Kaliteli, güvenli ve sağlıklı gıda üretimi için ham maddeden başlayıp sizlere ulaştırılana kadar geçen süreçlerde, hijyen ve sağlık kurallarına uyularak gıdalarımızın güvenliği garanti altına alınmaktadır.
Üretim ve servis aşamalarında çalışan personelimiz, öncelikle kişisel hijyen kurallarına uymakta ve üretim/servis aşamalarında bone, maske, üretim ve servis elbiseleriyle görev yapmaktadır. Her üretim öncesinde, üretim yapılan tüm alanlar ve kullanılan ekipmanlar genel hijyen kuralları çerçevesinde büyük bir titizlikle temizlenmekte ve ardından dezenfekte edilmektedir.
Çalışanlarımız, iş yeri hekimimizin sorumluluğunda düzenli olarak sağlık kontrollerinden geçirilmekte, periyodik olarak tıbbi tahlil ve muayenelere tabi tutulmaktadır.
Firmamızın hijyen kalitesini güvence altına almak amacıyla bünyemizde kurduğumuz Kalite Yönetim Departmanı’nda görevli gıda mühendisleri, mutfakların hijyen seviyelerini periyodik olarak denetlemekte ve kalite devamlılığı için gerekli faaliyetler organize etmektedir. Veteriner hekim onayını almış etler bir kez de mal kabul bölümünde, sorumlu veteriner hekimimizce muayene edilmekte, uygun görülürse üretime geçilmektedir. Dondurulmuş et ve işlenmiş et ürünleri asla kullanılmamaktadır. Servise sunulan yemeklerden her gün numuneler alınmakta ve 72 saat saklanmaktadır.