Kalitemiz Tescilli
Aşkur Catering olarak öncelikli amacımız; “en büyük” değil, binlerce girişimcinin kalıcı olmayı başaramadığı bu sektörde “en iyi” olmaktır. Bu nedenle TÜRKAK akrediteli ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi , ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi belgeleriyle Aşkur Catering bünyesindeki mutfakların tamamında hizmet kalitemizi güvence altına aldık. Ayrıca ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi ve Helal Gıda (Halal Food) standartlarına da uygunluk belgeleri alarak bu hususlardaki duyarlılığımızı tescil ettirmeyi başardık.
TÜRKAK ,T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı onaylı anlaşmalı gıda analiz laboratuvarımıza , yemeklerimizden ve içme sularımızdan düzenli periyotlarda numuneler aldırarak hem mikrobiyolojik hem de fiziksel ve kimyasal analizler yaptırmaktayız.
Bunun yanı sıra kendi bünyemizde oluşturduğumuz laboratuvarda ise üretmiş olduğumuz gıdalar ile içme ve kullanma sularının Türk Gıda Kodeksi kriterlerine uygunluğu doğrulanmaktadır. Üretim ve servis alanında kullanılan ekipmanların hijyen seviyeleri ve personel hijyeni de periyodik olarak kontrol edilerek denetim altında tutulmaktadır.